Αυτή η πρωτεϊνική τυρόπιτα συνδυάζει την αφράτη υφή του cottage cheese με τη δροσιά του στραγγιστού γιαουρτιού και την ήπια γεύση της βρώμης ή του αλευριού ολικής. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ιδανική για όσους ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ή γυμνάζονται, και φτιάχνεται με απλά υλικά. Τα μυρωδικά δίνουν επιπλέον γεύση, ενώ αν προσθέσεις κόκκινες πιπεριές και ελιές, απογειώνεις το αποτέλεσμα μεσογειακά.
Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
στο τέλος προσθέτουμε ρίγανη, μαύρο πιπέρι, αλάτι
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κόκκινες πιπεριές & ελιές
Τοποθετούμε το μείγμα μας στο ταψί και ψήνουμε για 25-30 λεπτά