
Τυρόπιτα με έξτρα πρωτεΐνη
Περιγραφή
Αυτή η πρωτεϊνική τυρόπιτα συνδυάζει την αφράτη υφή του cottage cheese με τη δροσιά του στραγγιστού γιαουρτιού και την ήπια γεύση της βρώμης ή του αλευριού ολικής. Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ιδανική για όσους ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ή γυμνάζονται, και φτιάχνεται με απλά υλικά. Τα μυρωδικά δίνουν επιπλέον γεύση, ενώ αν προσθέσεις κόκκινες πιπεριές και ελιές, απογειώνεις το αποτέλεσμα μεσογειακά.
Υλικά
2 Αυγά
Μέθοδος Εκτέλεσης
-
Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα
-
Σε ένα μπόλ προσθέτουμε όλα τα υλικά
-
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
-
στο τέλος προσθέτουμε ρίγανη, μαύρο πιπέρι, αλάτι
-
1 κ.σ ελαιόλαδο
-
Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε κόκκινες πιπεριές & ελιές
-
Τοποθετούμε το μείγμα μας στο ταψί και ψήνουμε για 25-30 λεπτά